Bliv ringet op
Se demo

Gurubeams vision er at gøre det muligt for alle at udvikle fantastiske teams overalt

Hvad er Gurubeam?

 

Hos Gurubeam koger vi fond på den vigtigste og mest værdiskabende viden fra teamudviklingsguruer. Viden, vi Beamer ind i teams på den mest effektive måde – helt uden alt det overflødige. Viden, der hjælper ledere og HR-folk med at få succes med at udvikle deres teams. 

 

Gå på opdagelse i alle Beams

Gurubeam blev skabt ud fra kombinationen af frustration over den traditionelle teamudviklings udfordringer og årelang erfaring og passion for at skabe og udvikle stærke, sunde og loyale arbejdsforhold.

 

Frustrationerne: Teams og ledere har sjældent oceaner af tid til at investere i teamudvikling. Det fører til, at de fleste teams kan være og fungere meget bedre, end de gør. Vi ved, at glade teams i trivsel, der bruger deres kompetencer og personligheder korrekt, præsterer bedre og kræver meget lidt ledelse. Men alt for mange går glip af det, fordi ressourcer som tid, økonomi og praktik besværliggør rejsen dertil.

Smart teamudvikling: Vi lærer bedst, når vi føler os engagerede og tager det, vi lærer, i brug med det samme. Engagementet højnes, når vi lærer sammen – faktisk øges læringsudbyttet med op til 70 %, når læring bliver en social aktivitet. Derfor er hvert Beam handlingsfokuseret, så læringen omsættes til konkrete og praktiske værktøjer lige med det samme – sammen.

 

Gurubeam har skåret fedtet væk fra teamudvikling og gjort det sjovt, effektivt og ekstremt udbytterigt – uden unødige dikkedarer. 

Hej.

Jeg hedder Daniel Baun og er CEO og stifter af Gurubeam.

Efter adskillige år som konsulent og leder fik jeg muligheden for at blive HR-ansvarlig i en de hurtigst voksende vækstvirksomheder i Danmark. 

At bevæge sig hurtigt og samtidig udvikle teams var en spændende, men stor udfordring. Meget stor.

Da jeg skrev min første bog, Heartcore Business, blev det tydeligt for mig, at min passion er at udvikle mennesker gennem dybdegående teoretisk viden. Men mit arbejde lærte mig, at mennesker ikke udvikler sig med næsen i en teoribog. De udvikler sig, når de kommunikerer, reflekterer og bruger sig selv.

Med den viden, blandet med frustration over manglende værktøjer til at hjælpe mit team med at vokse i samme fart som virksomheden, udviklede jeg de første Beams i de tidlige morgentimer inden arbejde. Jeg testede dem i mit team og fandt ud af, at det virkede bedre, end jeg havde håbet på. Meget bedre.  

Mine Beams gav store resultater for os. Men oplevede andre virksomheder de frustrationer, jeg følte inden da? Jeg begav mig ud på en rejse for at finde ud af det.

Det gjorde de heldigvis.

Velkommen til Gurubeam. 

 

Daniel Baun, founder af Gurubeam
Daniel Baum, Gurubeam
Gurubeam logo

  ©Gurubeam ApS

  +45 88 74 81 84 

  [email protected]

 

  CVR: 36020709