Bliv ringet op
Se demo

Referencer

Forstå hvad ledere og teams elsker ved Gurubeam

Interview:

Hør hvordan Morten fra Bestseller  løfter engagementet i sit team

”Det er jo genialt, når du kan tage noget så svært, som at bygge et High-Performance Team, og så gøre det så nemt, som det her”. Hør hvordan Morten Kragh, FAM & HSSE MANAGER, i Bestseller skaber et langt stærkere team.

 
Morten Kragh – Bestseller

FAM & HSSE Manager

"Gurubeam enabler i den grad din ledelse, hvis du bruger det ordentligt. Allerede den første session har gjort, at vi kan tænke meget mere langsigtet som team, fordi hele teamet får lov til tænke frem og kaste den bold vi skal løbe efter. Det er et hamrende godt støtteværktøj til at udvikle teamet."

Maxence Dreuille - Grundfos

Vice President Group Supply Chain

"When leading a global team you need people to be on the same page. Gurubeams High Performance Team process really helps us get on the same page and efficiently develop the team based on solid frameworks." 

Ellie Low - Novo Nordisk

People Development Partner

"Working with the Gurubeam platform is highly intuitive. And the beams are credible due to solid frameworks. It’s easy to incorporate and enables ownership in both leaders and teams. A great side effect is that it up-skills facilitation and coaching abilities."

Denise Neumann – ALK

Director Aseptic Production

 "Det er en fed oplevelse for mit lederteam, at vi har fokus på at arbejde bedre sammen og blive endnu mere et team. Så alene det at få fokus på det, giver stor værdi for os. Gurubeam giver en supergod ramme for præcis dén samtale, og det er meget nemt og intuitivt at bruge."

Kirsten Elsborg - Grundfos

Personlig Assistent for VP

"I et globalt lederteam har vi brug for stærke redskaber der bygger på solide frameworks til at styrke vores samarbejde. Det understøtter Gurubeams meget effektive måde at udvikle High Performance Teams på rigtig godt. Som PA for et globalt team der skal jonglere mange opgaver, er det en stor hjælp, at det er så enkelt at gå til."

Lene Randers - Mekoprint

Project and Customer Service Manager

"Jeg har sådan nogle gode mennesker i mit team – men vi har også brug for at udvikle os sammen som team. Det er fantastisk at opleve, hvordan de engagerer sig i sessionerne. Jeg synes, Gurubeam er intet mindre end en genial måde at udvikle teams på."

Connie Westphalen - Erhvervsstyrelsen

Supportleder

“Mit team er så glade for de beams, vi har kørt igennem. Vi har fået sådan nogle vigtige snakke om, hvordan vi vil være et team. De er blevet meget committet på, at vi skal være et godt team .. Vi skal være de bedste! Ved du hvad der er det allerfedeste? Jeg stortrives i rollen som beammaster. Det er jo genialt. Det er simpelthen så nemt. ”

Se flere anmeldelser på Google

Udvalgte cases


Få en gratis demo og bliv klogere på,
hvordan du kan bruge Gurubeam i dit team → 

 Her kan du læse om nogle af de kunder, som vi har hjulpet til at opnå succes med at skabe et arbejdsmiljø med høj performance, trivsel og loyalitet. Vores kunder dækker over alt fra små, lokale virksomheder med få ansatte til globale koncerner med tusindsvis af medarbejdere og teams på tværs af kontinenter. 

Skal vi hjælpe dig?

Vores mission er at skabe udviklende ledere og fantastiske arbejdspladser i hele verden. Book en gratis demo og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig til succes. 

Ja tak, lad mig booke en demo
Gurubeam logo

  ©Gurubeam ApS

  +45 88 74 81 84 

  [email protected]

 

  CVR: 36020709