Få en gratis demo

Pufin ID

Pufin ID er en tech-vækstvirksohmed, der verificerer ægtheden af fysiske produkter gennem digitale koder, fx i modeindustrien. Virksomheden har ca. 20 ansatte med stor international diversitet.

Læs, hvordan Pufin ID bruger Gurubeam til løbende at udvikle sit team og tiltrække nye talenter i en travl hverdag i højt tempo og med tårnhøje ambitioner.

❛❛

»Det er vigtigt at have de rigtige tools I en tech-scaleup som vores, hvor vi har travlt, vokser, arbejder på kryds og tværs og har brug for noget, der gør det nemt, at udvikle vores teams løbende.«


LINE KLIT OLSEN
Chief Operating Officer hos Pufin ID

Hvorfor bruger
Pufin ID Gurubeam?

TEAMUDVIKLING GÅR FRA AT VÆRE EN LEDELSESOPGAVE TIL EN FÆLLES KULTUR

 

Hvad vil I gerne opnå med jeres teamudvikling?

Line Klit Olsen, COO i Pufin ID, beskriver, at det er vigtigt for dem at udvikle en sund arbejdskultur med fokus på medarbejderudvikling, men at tempoet kræver en særlig indsats for dem:

“Jeg vil gerne skabe en fantastisk team og skabe en kultur, hvor vi engagerer teamet i selv at udvikle teamet. Vi skal jo være et fantastisk sted at arbejde, så vi kan tiltrække de rigtige og lykkes godt på vores rejse. Og så vil jeg gerne, at vi gør det på en måde, der passer ind i vores situation som tech vækstvirksomhed med sindssygt dygtige internationale medarbejdere.”

 

Hvilke løsningsmuligheder havde I overvejet for at nå jeres mål?

For Pufin ID er Gurubeam en fleksibel løsning, der passer rigtig godt ind i deres kontekst: 

“Vi kunne sagtens bruge eksterne konsulenter. Men det ville hurtigt blive mega dyrt og tidskrævende. Og det passer rigtigt dårligt ind fordi teamet vokser så hurtigt. Så ville vi jo hele tiden mangle muligheden for at kunne gentage sessionerne og det ville blive rigtig dyrt.”

 

Hvorfor har I valgt Gurubeam?

“Gurubeam er en megafed løsning for os, der gør det nemt at udvikle teamet løbende, så det ikke bliver noget, vi kun gør én gang om året – og det er særligt vigtigt, fordi teamet løbende vokser.

Jeg har valgt at uddelegere ansvaret for processen og sikre, at alle på hele teamet kommer til at arbejde sammen i løbet af forløbet. På den måde bliver vi allesammen bedre til at arbejde sammen – og det at udvikle teamet går fra at være noget, som jeg skal gøre, som leder, til at være noget, alle er med til at tage ansvar for”.

 

Pufin ID
Lokation: København
Ansatte: 20
Branche: Tech-vækst

Besøg deres website →

Hvordan bruger Pufin ID Gurubeam?

 

FORLØB: High Performance Teams – et forløb, der er designet specifikt til at udfolde teamets højeste potentiale, sammenhold og præstationsniveau. 

BEAMS: Forløbet består af fem højt engagerede teamsessioner á ca. én times varighed pr. Beam.

HVORDAN: Hos Pufin ID kommer der hele tiden nye kolleger til, og de arbejder i mange forskellige teamsammenhænge. Derfor kører de forløbet ad flere omgange, så alle medarbejdere kommer til at arbejde sammen. Ansvaret for at køre sessionerne er delegeret til tre teammedlemmer.

FREKVENS: Teamtræningen består af ca. ét Beam om måneden. 

Læs mere om High Performance Team-forløbet >

Relaterede cases

Vil du også bygge bro mellem vækst og tilfredse medarbejdere?

Udfyld formularen, så kontakter vores dygtige team dig hurtigst muligt med en demo af vores platform og et konkret tilbud, tilpasset dit team.

Gurubeam Logo

  ©Gurubeam ApS

  +45 88 74 81 84 

  [email protected]

 

  CVR: 36020709