Få en gratis demo

Mekoprint

Mekoprint er en familieejet virksomhed grundlagt i 1954. De har i dag +500 medarbejdere fordelt på 40.000 kvadratmeter produktionssteder i Europa. Virksomhedens fleksible produktion i Danmark, Østeuropa og Asien tilbyder global levering med 100% skræddersyede løsninger til industri- og elektronikvirksomheder.

Mekoprint, som blev i 2021 kåret til Danmarks 11. bedste arbejdsplads (Great Place to Work®).

❛❛

"Jeg synes, at Gurubeam er intet mindre end en genial måde at udvikle teams på."


LENE RANDERS
Customer Service & Project Manager hos Mekoprint

Hvorfor bruger
Mekoprint Gurubeam?

 

Hvad vil I gerne opnå med jeres teams?

Lene Randers, leder for Customer Service og Project Manager hos Mekoprint, har fire projektledere, som refererer til hende. Det betyder, at hun både har et fast team, men også har løst koblede teams. "Jeg har sådan nogle gode mennesker i mit team. Men vi har også brug for at udvikle os som team".

Hun mener, at det er vigtigt at have et stærkt team, med en høj grad af tillid, gode diskussioner og stærkt samarbejde. Derfor ønsker hun at udvikle sit faste team af projektledere, og dernæst også projektledernes teams.

Virksomhedens hastige vækst gør det dog besværligt for Lene og Mekoprints HR-afdeling at finde tiden:

“Som leder har jeg slet ikke tid til at arbejde med teamudvikling, og på grund af vores vækst har vores dygtige HR ikke kapaciteten.”

 

Hvorfor er teamudvikling vigtigt for jer?

Mekoprint valgte Gurubeams High Performance Teams-forløb som et supplement til deres i forvejen stærke indsats for at blive en fantastisk arbejdsplads.

Mekoprint beskriver, at de arbejder sammen på at sætte standarden for kundetilfredshed, arbejdsglæde, socialt ansvar og økonomisk vækst med førende, bæredygtig produktion. Det kræver særdeles dygtige og engagerede medarbejdere – lige fra produktionsmedarbejdere til direktion, – der alle arbejder sammen for at nå Mekoprints egne og deres kunders fælles mål med mottoet: Vi skaber sammen.

For Mekoprint er trivsel, arbejdsglæde og stærkt samarbejde derfor en kerneværdi. Rygraden i Mekoprints forretning har altid været dets teambaserede fællesskab, hvor alle bidrager til den positive udvikling af virksomheden, og hvor ledelsen erkender, at de bedste idéer ofte kommer fra de kolleger, der arbejder tættest på processerne i løbet af arbejdsdagen.

Ifølge Mekoprints egne undersøgelser siger 97% af deres medarbejdere, at "alt taget i betragtning er Mekoprint et rigtig godt sted at arbejde." Ligeledes siger 96%, at "jeg er stolt af at fortælle andre mennesker, at jeg arbejder her." (Mekoprint)

 

Hvorfor bruger I Gurubeam?

“Det fede ved Gurubeam er, at det bare kører. Det er så nemt og lækkert! Det er bare fedt at mærke den måde, teamet åbner sig over for hinanden på. Og så er det enormt nemt at rulle ud og få få teamet til at engagere sig i. Nårh ja, og så prisen ..” 

"Jeg synes, at Gurubeam er en intet mindre end genial måde at udvikle teams på". 

Mekoprint A/S
Lokation: Støvring
Ansatte: +500
Branche: Produktion

Besøg deres website →

Hvordan bruger Mekoprint Gurubeam?

 

FORLØB: High Performance Teams, der er designet specifikt til at udfolde teamets højeste potentiale, sammenhold og præstationsniveau. 

BEAMS: Forløbet består af fem højt engagerede teamsessioner á ca. én times varighed pr. Beam.

HVORDAN: Hos Mekoprint starter den gode udvikling fra toppen. Derfor startede de med at køre High Performance Teams-forløbet igennem for projektlederne sammen. Dernæst tager de hver især forløbet med ud i deres respektive projektteams.

FREKVENS: Mekoprints teamtræning består af ca. ét Beam hver anden uge.

Læs mere om High Performance Team-forløbet >

Relaterede cases

Vil du gøre Mekoprint kunsten efter?

Udfyld formularen, så kontakter vores dygtige team dig hurtigst muligt med en demo af vores platform og et konkret tilbud, tilpasset dit team.

Gurubeam Logo

  ©Gurubeam ApS

  +45 88 74 81 84 

  [email protected]

 

  CVR: 36020709