Få en gratis demo
< TILBAGE TIL ALLE CASES

 

CASE

Arne Elkjær

Rådgivende ingeniører


Arne Elkjær er en rådgivende bygningsingeniørvirksomhed. De har i dag 50 ansatte og arbejder ud fra målrettet arbejdskultur med fokus på balance og trivsel. 

Læs, hvordan Arne Elkjær bruger Gurubeam i deres vision om at være den bedste arbejdsplads med 100% harmoni mellem medarbejdernes arbejds- og privatliv. (arneelkjaer.dk)

Arne Elkjær Rådgivende Ingeniører Case med Gurubeam

❛❛

"Vi vil være en fantastisk arbejdsplads og en god forretning. For at lykkes med det skal vi have de rigtige mennesker og give dem mulighederne for at præstere optimalt. Gurubeam er et værktøj, der understøtter det."


KASPER FEY-HANSEN
ADMINISTRERENDE DIREKTØR, ARNE ELKJÆR

Arne Elkjær Rådgivende Ingeniører Aarhus

Hvorfor bruger
Arne Elkjær Gurubeam?


GURUBEAM UNDERSTØTTER MÅLET OM AT BLIVE DEN BEDSTE ARBEJDSPLADS 

Hvad vil I gerne opnå med jeres teamudvikling?

“Det er vigtigt for mig at være meget tydelig omkring, at vi både skal være en fantastisk arbejdsplads og en god forretning. Jeg vil gerne styrke en kultur, hvor folk er loyale og ønsker at blive. Og så er det vigtigt for mig, at jeg har valgt nogle ledere med personlighed, som kan udvikle deres teams. Der passer Gurubeam bare rigtig godt ind som værktøj til at give os et fælles sprog”, fortæller Kasper Fey-Hansen, administrerende direktør hos Arne Elkjær.

Hvilke løsningsmuligheder havde I overvejet til at nå jeres mål om at blive den bedste arbejdsplads?

“Inden vi opdagede Gurubeam, har vi tidligere brugt eksterne konsulenter og undervisere, og jeg har også selv undervist en del.“

 

Hvorfor er teamudvikling vigtigt for jer?

"At være en lærende organisation med udvikling af den enkelte og teamet er vigtigt for os af flere årsager. Det er helt afgørende for at fastholde vores dygtige kolleger, holde os interessante over for vores kunder samt at være interessante over for potentielle nye kolleger".

 

Hvorfor valgte I Gurubeam?

“Fordi det gør det så nemt at lave teamudvikling på en meget overskuelig måde. Og så bliver det til noget, vi gør løbende, frem for at det bliver noget, vi gør en sjælden gang imellem. Og så fungerer det bare rigtig godt. Vi har kørt de første 4 Beams igennem og går nu videre med High Performance Team-forløbet.”

"Energien og engagementet i virksomheden og fra Daniel, sammenholdt med en lettilgængelig løsning, som hjælper os med at skabe et fælles sprog, virkede interessant og rigtig for os – hvilket vi er blevet bekræftet i siden".
 

Hvad har Gurubeam gjort for jer som team og virksomhed?

"Balancen imellem vores ambition om både at være en god arbejdsplads og en stærk virksomhed er et af vores vigtigste pejlemærker og kræver en rød tråd i alt, hvad vi gør. Grundlaget for at lykkes er at have de rigtige mennesker og at give dem mulighederne for at præstere optimalt. Gurubeam er et af de værktøjer, som understøtter os i dette arbejde".

"Mine teams er glade for at have en fælles platform og et fælles sprog, samt ikke mindst konkrete emner at holde møder ud fra. Det er helt sikkert er givende for os som virksomhed".

 

»Gurubeam hjælper os med at
skabe et fælles sprog.
«


KASPER FEY-HANSEN
Adm. Direktør, Arne Elkjær

 

Arne Elkjær Rådgivende Ingeniører
Teamudvikling hos Arne Elkjær Rådgivende Ingeniører

Hvordan bruger Arne Elkjær Gurubeam?

 

FORLØB: Arne Elkjær har købt fuld adgang til pakkerne Team Essentials og High Performance Teams

BEAMS: Virksomheden har adgang til i alt otte højt engagerede teamsessioner med hvert sit emne á ca. én times varighed pr. Beam.

HVORDAN: Hos Arne Elkjær er det vigtigt, at udvikling og vedligeholdelse af et godt arbejdsmiljø er en fælles indsats. Derfor startede de med at køre hhv. Team Essetials og High Performance Teams-forløbene igennem for lederstaben. Dernæst tager de hver især forløbet med ud i deres respektive teams.

FREKVENS: Arne Elkjærs teamtræning består af ca. ét Beam hver måned.

Læs mere om High Performance Team-forløbet >
Arne Elkjær Rådgivende Ingeniører
Lokation: Aarhus
Ansatte: 50
Branche: Ingeniørrådgivning

Besøg deres website →

Relaterede cases

Vil du også være en fantastisk arbejdsplads?

Udfyld formularen, så kontakter vores dygtige team dig hurtigst muligt med en demo af vores platform og et konkret tilbud, tilpasset dit team.

Gurubeam Logo

  ©Gurubeam ApS

  +45 88 74 81 84 

  [email protected]

 

  CVR: 36020709